OxyGeneo+ Супер терапия за лице

OxyGeneo-terapiq-za-lice

OxyGeneo® е иновативна технология за подновяване и подмладяване на кожата на лицето като съчетава няколко етапа в едно: почистване, ексфолиация, дълбоко хидратиране и насищане на клетките с кислород. Процедурата е подходяща за всеки тип кожа и се прилага на лице, шия и деколте. Няма възстановителен период и е и напълно безболезнена. Видимият резултат е още след първата терапия.

 

Комплексната грижа OxyGeneo+ 3 в 1 включва няколко стъпки:

 • Деликатно ексфолиране – премахване на мъртвите клетки и замърсявания с леко чрез леко микродермоабразио.

 • Инфузия – вибрационен масаж, чрез който се въвеждат богатите на хранителни вещества активни съставки (пептиди, хиалуронова к-на антиоксиданти, ретинол) за хидратиране, витализиране и изглаждане на кожата на лицето, шията и областта на деколтето.

 • Оксигенация – обогатяване и насищане с кислород на кожните клетки. Повишава се задържането на влага в кожата и се подобрява кръвната циркулация и жизнения  тонус.

Какви са ефектите от терапия за лице OxyGeneo+?

 • – Кожата е обновена и хидратирана.
 • – Изглаждат се фините линии и се омекотяват дълбоките.
 • – Изравнява тена и освежава лицето.
 • – Текстурата и еластичността на кожата се подобрява.
 • – Засилва се производството на колаген.
 • – Стягане на лицевия контур.
 • – Уплътнява се обема на лицето.
 • – Намалява хиперпигментацията.

 

OxyGeneo+ се предлага в две разновидности формули гел: Neo Revive и Neo Bright

Neo Revive:

 

Анти-ейдж формула за подмладяване, изглеждане и стягане на кожата. Гелът съдържа пептиди, хиалуронова киселина, ретинол и масло от семена на нар. Ревитализира, лифтира и изравнява тена, свива порите на лицето, намалява дълбочината на бръчките и изглажда фините линии.

 

Neo Bright:

 

За изсветляване на увредена от слънцето кожа, при пигментни петна и лунички. Премахва несъвършенствата и избистря тена на лицето. Активните съставки са aзелаинова, коджикова и хиалуронова киселина, шипково масло и ретинол.

Технологията на OxyGeneo+

Използва ефекта на Бор, който е открит от Кристиан Бор през 1904 г. Ефектът показва, че когато концентрацията на CO2 (Въглероден диоксид) се увеличава, хемоглобинът освобождава кислород отвътре. Взаимодействието на OxyGeneo® между капсулата  и лечебния гел създава изобилие от CO2 върху кожата, което задейства ефекта на Бор. Създават се балончета от въглероден диоксид, с които се стимулира кръвен поток, който произвежда кислород и богато усвояване на активните вещества. Оксигенирането на кожата е полезно при всички процедури против стареене и коригиращи кожни процедури.

 

Реални снимки преди и след на една проведена процедура на клиент на медико-естетичен център MH Esthetic, гр. Пловдив.

 

За записване на часове се обадете на: 0887205271 от вторник до събота между 09:30 – 18:30.

Пловдив, ул. „Полк. Бонев“ 3, ет. 1, срещу Новотел Пловдив.