LPG – лесният начин за перфектно тяло

През последните 20 години LPG – световният лидер в областта на третирането на съединителна тъкан, въведе множество технологични изобретения, предназначени да подобрят здравето, красотата, самочувствието и постиганите резултати.

LPG вярно следва целта да създава истински ефикасни формули, които помагат на хората да изживеят пълноценно живота си, да подобрят здравето си и да се борят срещу процесите на остаряване. Въведеният през 1986 CelluM6 (предшественика на Keymodule) беше първото признато в света средство с позитивен ефект върху целулита. Оттогава той служи като стандарт за жените, търсещи истински решения за подобряване на силуета си. Като гледа с перспектива и се стреми към отлични резултати в областта на здравето, красотата, доброто самочувствие и постиженията в работата, LPG върви напред спрямо очакванията и развитието на човечеството и предлага изключителни технологични решения за третиране на съединителната тъкан.

Повече за целулита:

 • Целулитът само задържане на вода ли представлява?

Не, не само. Задържането на вода допринася за целулита, но целулитът се състои и от мазнини и токсини, в допълнение към водата, задържана в хиподермиса (дълбоката зона на кожата, под дермиса, която е богата на мастни тъкани).

 • Възможно ли е да си слаб и все пак да имаш целулит?

Да, защото произходът на целулита е хормонален и циркулаторен (9 от 10 жени имат целулит)

 • Изчезва ли целулитът с диети?

Целулитът остава, дори след загуба на тегло, защото е затворен в хиподермиса.

 • Какво е “портокалова кожа”?

Това е термин, използван за описание на външните знаци за събития, случващи се под кожата: стените, разделящи мастните клетки се деформират и обтягат своите закрепващи точки. Тази деформация прави кожата да изглежда на вълнички.

 • Ако целулитът е мазнина, защо не изчезва след физически упражнения?

Мазнината в целулита е затворена и не може да влезе повторно в циркулация, дори когато тялото се обърне към своите мастни резерви. Тялото се нуждае от помощ, за да премахне пречките и да засили използването на тази мазнина от метаболизма.

 • Защо целулитът често се увеличава по време на бременност?

Хормоналните промени, наблюдавани през периода на бременността и следващите ги циркулационни проблеми създават почва за поява на целулит.

 • Въпреки добрия хранителен режим и редовната физическа активност, защо с възрастта често се появява “целулитен вид на кожата”?

Кожата губи тонуса си с възрастта. Подкожната мрежа става по-видима, като така придава на кожата вид на “вълнички”, въпреки, че количеството мазнини не се е увеличило и няма задържане на вода.

 

ПРЕДИМСТВАТА НА KEYMODULE В 3 ДЕЙСТВИЯ

 • Действие 1 –   Против задържането на вода

Премахване на пречките (създадени от целулита)

Захваща и изпъва кожата, като стимулира циркулацията. Действието на валяците и ритмичните движения спомагат за освобождаването на вода и отпушването на кожата.

 

 • Действие 2 – Против “портокалова кожа”

Стимулира метаболичните обмени (възпрепятствани от целулита)

Стените, деформирани от обема на мастните клетки преминават през “опъваща” гимнастика чрез действието на валяците и са стимулирани от движенията. Стават по-гъвкави и вече не пречат на циркулацията. Кожата става по-гладка.

 

 • Действие 3 –  Локализирано анти-мастно действие

Подобрява тонизирането на кожата (набраздена от целулита)

В същото време мастните клетки се освобождават от притискането. Обемът на мастните клетки намалява и деформираните стени възвръщат първоначалната си форма.

Ефектът е доказан и дълготраен!

 

Последното проучване, направено от професор Ж.П.Ортон (Дерматология, Университетска Болница Ница) клинически оцени продължителността на ползите, осигурени от Keymodule.

Ключови резултати

 

 • Периметър (диаметър на бедрото)-допълнително  намаление (от –1.4 до –2см)
 • Вълнообразна повърхност – допълнително 40%-но намаление на белезите по кожата

 

Keymodule е също и инструмент за…

 • Третиране на подути крака

Вените получават двойно третиране от Keymodule. С увеличаването на степента на циркулация през вените и на кожната подвижност и еластичност, болката постепенно намалява и краката се чувстват по-леки. Освен това те стават по-тънки и циркулацията се подобрява.

 • Третиране на отпусната кожа

С Keymoduleсега е възможно да се активизира раздвижването на тъканите, за да се предотврати стареенето, да се ускори елиминирането на отпадъци и да се стимулира кожата и клетките й. Всички тъкани са подложени на истинска “гимнастика”: стимулират се фиброудари, за да се засили производството на колаген. Подобрява се тонизирането на кожата.

 • Третиране на жени след бременност

Keymoduleпомага на жените да си възвърнат по-бързо силуета от преди раждането, като стимулират тъканта да започне нормално елиминиране и спомагат за усилената циркулация. Keymoduleсе справя с целулита, натрупан по време на бремеността и отпуснатите зони, като например коремчето.

 • Третиране на локализирани мазнини при мъже

Поради генетични причини, мъжете не страдат от целулит. Въпреки това, заради възрастта и заседналия начин на живот, мазнини могат да се натрупат в специфични зони на тяхното тяло. Keymoduleпомага за освобождаване на тялото от тези зони с излишно тегло. В комбинация с физически упражнения, лечението помага на метаболизма да изгори мазнините, влизащи в циркулацията.  Тялото си възвръща формата и се подобрява мускулният тонус.

 • Третиране на белези (след изгаряния, операции и др.) , ревматология(артроза,тендовагинити и др.), травматология(фрактури, навяхвания, ортопедично и функционално лечение), трансплантации, фиброза след облъчване.

…Изключителна терапия

Кeymoduleе инструмент, който осигурява вакуумна терапия (или вакуомобилизация)?

За разлика от вакуумната терапия (при която кожата се засмуква, като във вакуумна тръба), главата на Keymoduleе оборудвана с 2 независими моторизирани валяка, които захващат и стимулират кожата. С изключителната технология, патентована от LPG кожата не се засмуква, а се повдига внимателно и се подлага на енергична “гимнастика”.

 • Третирането прилича ли на масаж с валиране?

Масажът с валиране представлява техника за ръчен масаж, която като цяло е болезнена (причинява оттоци). Обратно, независимите валяци на главите на Keymoduleмеханични стимулират кожата по много по-разнообразен и адаптиран начин (диференцирани скорости и посоки на валяците..), който никога не наранява кожата.

 • Това заменя ли липосукцията?

Техниките на липосукция действат върху дълбоките мазнини, не върху повърхностните. Само в комбинация със сеанси с Keymoduleкачеството на кожата може да бъде подобрено и целулита намален.

 • След колко сеанса се получават видими резултати?

Процедурите трябва да се правят два пъти седмично на интервали 2-3 дни, за непрекъснат период от време. Необходими са минимум 15 сеанса, всеки от 35 минути. Видими резултати се появяват след 5-6 сеанса и продължават да се подобряват с напредване на третирането.

 

Днес Keymoduleе много търсен инструмент за красота, който е спечелил сърцата на жените по целия свят.