Радостина Станчева за работата с STS апарат

1.На какъв принцип работи STS?

STS  апаратът е иновативен комбиниран метод за борба с целулита, мастните натрупвания, оформяне и моделиране на силуета.

Принципът му на работа  се основава на комбинацията на методите ултразвук с глава 3 MHz, неинвазивна субдермална терапия  – NIST (вакуумна терапия), MFM токове – мезоактивни токове – за директно вкарване на активни кокотейли в клетката, фотопореза и  фототерапия с червена LED светлина с дължина на вълната 627 nm. и сонойонофореза, която съчетава:  ултразвук, галваничен ток и гел с йонизиращи активни съставки.

2.Колко време трае една процедура?

Времетраенето на процедурата зависи от броя на зоните, които се обработват. При терапия със „STS system“ на цяло тяло продължителността е 70 минути и включва зоните корем, паласки, предна част бедра, задна част бедра и седалище.

При третиране на две зони, продължителността на процедурата е 50 минути, а ако само една зона от тялото на клиента се подлага на процедура, времетраенето е 30 минути.

Това са стандартните зони за обработка. Клиентът може да избере други проблемни зони, върху които да се работи, но след консултация.

3.След колко процедури има видим ефект?

Видимият ефект стандартно започва да се отчита след 4-та процедура ( с уточнението, че това е строго индивидуално и зависи от някои придружаващи субективни фактори). А крайният резултат е след 10-та процедура, т.е. необходими са 10 процедури за постигане на желания ефект.

 

4.Имат ли остатъчен ефект процедурите с апарата STS?

 

Да, процедурите с този апарат имат остатъчен ефект. Добре е след един цикъл от 10 процедури да се направи малка почивка на организма и след това ефектът лесно може да се задържи с поддържащи процедури, за да бъде той оптимален.