Приложение на дермалните филъри и техните предимства

Приложението на дермални филъри Princess® се извършва единствено чрез инжектиране от квалифицирани специалисти, в конкретни области на лицето или тялото. В зависимост от продукта, третираната област и техниката на приложение, гелът се инжектира в различен слой на дермата – повърхностно, в средата или в дълбокия слой. Според нуждите на пациента, една сесия е с продължителност от 15 до 60 минути. С Princess®, могат да се постигнат незабавни, дълготрайни резултати и естествен облик.

Предимства:

Изключително добре приети – не е необходим тест за алергия преди приложение, поради приликата на хиалуроновата киселина, използвана в дермалните филъри Princess® с естественото вещество в човешкото тяло

Безопасност и лекота на приложение – предварително заредена стъклена спринцовка със специално оформено ергономично бутало за стабилност и пълен контрол по време на инжектиране

Комфорт за пациента – инжекциите се правят с много фини игли и по същество са безболезнени. В зависимост от третираната зона и чувствителността на пациента може да се приложи анестетичен крем или блок преди процедурата.

Минимално време за възстановяване – пациентите могат да се върнат към ежедневните си дейности веднага.

Най-високи стандарти за качество и безопасност – произведени във Виена, Австрия в съответствие със стандартите на ISO и GMP, Европейската директива за медицински изделия MDD 93/42 EC и притежават CE сертификат за съответсвие.