Перлен масаж – перфектното тяло е на процедура разстояние

В унисон с летния сезон е и новата отслабваща терапия, която Център за интегрирано здраве „Красива зона“ предлага. Това е т.нар. „Перлен масаж“. Терапията се извършва с морски перли за отслабване с пилинг ефект – един продукт, който съчетава две действия – ексфолиация и намаляване на целулита и мастните натрупвания.

Ексфолиацията активира микроциркулацията на кожата и я подготвя за следващия етап – отслабване и намаляване на целулита. Тук активните съставки се освобождават с помощта на дълбок и ободряващ масаж – целенасочени действия в областта на корема, бедрата и задните части. При нужда специалистът допълнително обработва зоната на паласките и ръцете.

Перлите съдържат няколко основни съставки – Комплекс Агрослим, кофеин и ментол. Комплексът Алголслим е ексклузивна патентована съставка, извлечена от кафяви водорасли с липолитични свойства – разгражда мастните клетки и намалява образуването на нови такива. Кофеинът от своя страна стимулира едновременно разграждането на мастните натрупвания и липолизата, забавя складирането на мазнини и отводнява тъканите, ментолът пък тонизира и детоксикира.