Открийте ефективността на мезотерапия RRS®

Най-доброто решение за Вашето лице и тяло

Иновативната формула на RRS® мезотерапия е с високо съдържание на хиалуронова киселина и органичен силиций, които в комбинация с биоревитализиращи разтвори, богати на аминокиселини, антиоксиданти, витамини и минерали, я правят максимално ефективна, като възвръща жизнения вид на кожата.

RRS® продуктова гама е разнообразна и с множество показания.

Повечето от разтворите са  разработени за борба със следите на стареене на кожата като загуба на еластичност и жизненост, повърхностни бръчки и фини линии. Те осигуряват нормализиране на хидробаланса на кожата и помагат за възстановяване на увредена от слънцето или повяхнала кожа, при целулит, стрии, пигментации.

Продуктите RRS® се инжектират само от квалифициран медицински специалист. За постигане на желания ефект Вашият лекар ще препоръча броя процедури и интезитета им, но средно са необходими от 4 до 6 процедури за пълното възстановяване на Вашата кожа.

Малко повече информация за основните съставки на RRS®  мезотерапия

Хиалуроновата киселина е естествен компонент, който се намира в човешкото тяло. Играе водеща роля за поддържане на гладкостта и еластичността на кожата. Има уникалното свойство да се свързва с голямо количество водни молекули като така осигурява хидратацията на тъканите и играе основна роля във всички видове anti aging продукти и естетични процедури.

Органичният силиций е структурен елемент на съединителната тъкан, съставна част в структурата на еластина и колагена. Органичните съединения на силиция стимулират регенерацията на клетките, редуцират възрастовите изменения на кожата и имат активно участие в липолизата. Множество проучвания доказват благотворното му влияние върху плътността и еластичността на кожата.