„Красива Зона” отпразнува първия си рожден ден със специален коктейл за своите гости

Център за интегрирано здраве „Красива Зона“ навърши една година и го отпразнува с коктейл за своите клиенти и партньори. На събитието присъстваха много известни пловдивчани, които поздравиха домакините за първия рожден ден. „Красива зона“ е най-новото звено на група „Каридад“ и предлага процедури за лице и тяло като пластична хирургия, естетична дерматология и козметика.

Сред процедурите за лице, които предлага „Красива зона“ са плазмолифтинг, филъри, мезотерапии, BTX, корекция и уплътняване на устни. Програмите за тяло на Центъра за интегрирано здраве  включват отслабващи и антицелулитни терапии, фотоепилация, масажи и рехабилитация. Оборудването на центъра е от най-висок клас, като неговия „арсенал“ включва STS System, Oberon, Gunaphoresis.

Водеща фигура в „Красива зона“ е и един от най-добрите и обещаващи млади хирурзи в България – д-р Костадин Гигов. Той  има специализации по пластично-възстановителна и естетична хирургия във ВМИ – Пловдив, както и при най-добрите в тази област във Франция – проф. Пелерен – водещ специалист в Краниофациалната хирургия, и проф. Вероник Мартино – водещ специалист по реконструкция на гърда.

Д-р Гигов е един от малкото в България, които се занимават с хирургия на лицеви аномалии, включително при бебета и деца. Освен в „Красива зона“ д-р Гигов работи в отделението по Пластична и краниофациална хирургия на ВМИ и заедно с проф.  Анастасов извършва операции на ушна мида, заешка устна и други вродени лицеви аномалии.

Останалият екип на „Красива зона“ са Радослав Йончев – кинезитерапевт, Радостина Станчева – рехабилитатор, Мирослав Мастагарков– рехабилитатор и Емилиана Костадинова – козметик-масажист.