Жуведерм VOLITE подобрява качеството на кожата до 6 месеца

Жуведерм® VOLITE е  първия инжекционен продукт на Алерган, специфично разработен да подобри  гладкостта (липса на гладки линии), хидратацията и еластичността на кожата до 6 месеца, само с една процедура. Жуведерм® VOLITE е с хиалуронова киселина и използва патентованата  VYCROSS® technology, която осигурява  подобрение на гладкостта на кожата (липса на фини линии) , хидратация и еластичност. Продуктът се инжектира интрадермално и може да се прилага на лицето, шията, деколтето и ръцетe, съдържа анестетик-лидокаин, за да подобри комфорта на пациентите.

Жуведерм® VOLITE е най-мекият и най-малко кохезивен продукт в семейството на VYCROSS® collection до момента. Той е разработен да подобри качеството на кожата до 6 месеца след само една процедура.

Често задаван от пациентите е въпросът „С какво Жуведерм VOLITE се различава от другите дермалните филъри. Отговорът е много прост – Жуведерм® VOLITE  осигурява подобрение на основните качества на кожата – гладкост(липса на фини линии), хидратация и еластичност