LPG Cellu M6®Endermolab – антицелулитна терапия

LPG Cellu M6®Endermolab е нов професионален високотехнологичен уред, създаден за оформяне на естетично и стройно тяло и е иновативна неинвазивна технология за борба с целулита, която осигурява до 70% по-бързо разграждане на мазнините.

Медицинските изследвания показват, че липомасажът активира мастните клетки и предизвиква липолиза (разграждане на мазнините). Този вид масаж стимулира и стягането на тъканите, разбива мастните натрупвания, стимулирa до 240% прoизводството на кoлаген, изглажда неравностите на кожата и активира кръвната и лимфна циркулация. Тайната на стройното тяло е в ефекта на LPG-технологията върху ядрото на мастната клетка.  


Липомасажът, извършен с апаратат LPG Cellu M6®Endermolab, води до:

– Отслабване: Липолиза на мастните клетки, причиняваща разбиване и освобождаване на мастни киселини, елиминиране на токсините, подобряване на метаболизма на тъканите.

– Стягане: Стимулират се фиброобластите и се усилва поддържащата мрежа от колагенови и еластинови нишки, което тонизира, изглажда и стяга кожата.

– Оформяне: Разпадане на мастните депа, изглаждане неравностите на кожата.  


    Честота и брой на процедурите:

Оптимални резултати с апарата LPG Cellu M6®Endermolab се постигат с пакет процедури, в зависимост от степента на целулита.

При по-лека форма и локализирани мастни натрупвания се препоръчва пакет от 12 процедури, а при по-тежък целулит -пакети от 15 или 20 процедури. Честотата на терапевтичните сеанси е 2-3 пъти седмично. Продължителността на една процедура е 35 минути върху цялото тяло, като усещането е много приятно и релаксиращо, без никаква болка.

Първите резултати се наблюдават след 6-7-та процедура, когато започва видимо изглаждане на кожата и намаляване на обиколките на бедрата и ханша. Липомасажът се комбинира успешно с мезотерапия на тяло.
 
Масажи за тяло
60 минути
Масажи за тяло В MH Esthetic предлагаме разнообразие от масажи – класически, лечебен с/без вендузи, спортен, антицелулитен и други. С масажите се подобрява кръвообращението, премахва се стреса и се извеждат токсините от тялото. Препоръчва се при хронични болки по цялото тяло, като действа позитивно върху регенерацията на тъканите.