Cool Lifting
5. минути
CooLifting терапията е много бърза, ефективна и напълно безопасна процедура, гарантираща моментално видими резултати. Проведените научни изследвания потвърждават високата ефективност от комбиниране на козметични съставки и въглероден диоксид в условия на високо налягане и много ниска температура при антиейджинг терапия на кожата.
https://mhesthetic.com/%d0%ba%d0%be%d0%bd%d1%82%d0%b0%d0%ba%d1%82%d0%b8/
https://mhesthetic.com/%d0%ba%d0%be%d0%bd%d1%82%d0%b0%d0%ba%d1%82%d0%b8/
Микродермабразио
60. минути
Бърза неинвазивна процедура за освежаване на кожата. Внимателно отстранява най-горния слой клетки на увредената кожа, чрез изстрелване на миниатюрни кристалчета към кожата. Тази техника излющва и изравнява повърхността на кожата, стимулирайки образуването на нова, по-гладка и чиста такава. Микродермабразиото може да коригира грубата повърхонст на кожата, някои видове белези, неравномерна пигментация и старчески петна. То също може да премахне или намали броя на отворените и затворените комедони, вида на стриите и най-фините бръчки. Чрез отстраняването на най-горните слоеве на епидермиса, микродермабразиото стимулира образуването на нов повърхностен слой на епидермиса. Микродермабразио може да се прилага при всички типове кожа по отношение на омазняване, цвят и възраст.
Терапия за акне Rejuvi
60. минути
Акнето е лечимо с революционната терапия Rejuvi Acne Тreatment. Козметичните продукти на лаборатория Rejuvi са разработени ефективно да задържат прекомерното количество кожни хормони, чрез специална комбинация от алфахидрокси и салицилова киселини, урея пероксид, цинк и витамини. Точно този подход я превръзхожда от другите терапии против акне и дава забележителни резултати.


– Отстраняват се микро-комедоните
– Почистват се петната по кожата
– Изглаждат се несъвършенствата
– Кожните клетки и тъкани се нормализират
– Стимулира се производството на колаген и еластин
Hydradermie терапии на Guinot
60. минути
Звездните“ терапии Hydradermie на Guinot са безвредна алтернатива на естетичните процедури за фейслифтинг на лицето. С патентования апарат с динамична йонизация Hydraderm Cellular Energy се постигат моментални и видими резултати.

– Стимулиране на лицевите мускули
– Подмладяващо действие
– Повишаване на клетъчната енергия в кожата
– Регенериране на кожата
– Повдигане на контура
– Заглаждане на бръчките
– Дълбоко почистване
– Насищане с кислород
https://mhesthetic.com/%d0%ba%d0%be%d0%bd%d1%82%d0%b0%d0%ba%d1%82%d0%b8/
https://mhesthetic.com/wp-content/uploads/2023/03/PRX-T33-himichen-piling-za-lice.jpg
Биоревитализяция PRX- T33
60. минути
Мощна безиглена биоревитализация, с която се възстановява кожата и се активира регенерация на епидермиса. Химичният пилинг е подходящ за всички типове кожа. Не предизвиква лющене или зачервяване на лицето. По време на процедурата не се използват игли и след това не е необходим възстановителен период. – Изсветлява пигментни петна и изравнява тена – Изглажда белезите и заглажда кожата – Намалява размера на порите – Успокоява обривите – Бори се срещу бръчки и отпуснатост на кожата – Постига дълбока хидратация на дермата – Гарантира незабавни резултати
Почистване на лице
60. минути
Кожата на лицето се нуждае от постоянни грижи, които спомагат за запазване на нейното здраве и свежест. Почистването на лицето спомага за поддържане на гладка и чиста кожа, без пъпки и зачервявания. Етапи на терапията: демакиаж с тоалетно мляко, микродермабразио, екстракция, сух масаж, маска в зависимост от типа кожа; завършващ продукт – антибактериален крем според нуждата и типа кожа.
Хидратираща терапия
60. минути
Терапия THALGO повишава и поддържа нивото на хидратация в кожата. Възвръща блясъкa на лицето, благодарение на морската вода с детоксикиращо действие на микроелементи и морски соли.
Антиейдж терапия Medik8 за всеки тип кожа
60. минути
Age Defying Facial – подмладяваща терапия с професионална козметика Medik8. Клинично доказано дава резултати, които можете да видите и почувствате още след първата процедура. Мощният ефект се дължи на комбинацията от вложени витамини C, E и А и иновативната система за проникване в кожните клетки. Ретинолът намалява размера и дълбочината на бръчките. Плътността се възстановява, изглаждат се фините линии и се активира производството на колаген. Тенът на кожата се избистря, премахват се тъмните кръгове под очите и пигментните петна. Резултатите са: oтпочинала кожа с изравнен тен; възстановена еластичност; стимулиране производството на колаген в дълбоките слоеве на кожата; повдигане и оформяне на лицевия контур; изглажда финните линии и бръчици.
https://mhesthetic.com/%d0%ba%d0%be%d0%bd%d1%82%d0%b0%d0%ba%d1%82%d0%b8/
https://mhesthetic.com/%d0%ba%d0%be%d0%bd%d1%82%d0%b0%d0%ba%d1%82%d0%b8/
Химически пилинг с гликолова киселина 70%
60. минути
Специфичен метод за ревитализиране и обновяване на кожата. Тази процедура бързо премахва повърхностния кожен слой, разкривайки свежа и жизнена кожа. Пилинг-процедурата води до изглаждане и омекотяване на кожата на лицето – тя изглежда по-здрава, по-еластична, по-тънка и с равен тен. Етапи на терапията: демакиаж с тоалетно мляко, пилинг, неутрализатор, успокояващ и защитен крем.
Масаж на лице
60. минути
Релаксиращ масаж, който успокоява кожата и освобождава стреса. Етапи на терапията: демакиаж с тоалетно мляко, козметичен масаж на деколте, яка, шия и лице, маска и за финал – подхранващ крем.
https://mhesthetic.com/%d0%ba%d0%be%d0%bd%d1%82%d0%b0%d0%ba%d1%82%d0%b8/
Терапии с FILLMED Laboratoires
Професионална козметика FILLMED Laboratoires, над 40 години разработва продукти с високоефективно анти-ейдж решение, обхващащо процесите на стареене, както на повърхността на кожата, така и в дълбоките й слоеве.
60. минути
Интензивна терапия срещу бръчки
60. минути
Терапия с мощен лифтинг ефект
60. минути
Skin Resurfacing BioNutriGlow
Терапия Лифтинг и сияние
70. минути
Тази терапия е подходяща при уморена, бледа, с намалена еластичност и сияния кожа. Резултатът е ревитализирана, успокоена, здрава и стегната кожа.
Терапия OxyGeneo
60. минути
Pollogen GeneO+ е единствен по рода си в България и е съвкупност от 3-те най-ефективни технологии в грижата за здравия вид на лицето – OxyGeneo, CO2, Ултра Звук.
https://mhesthetic.com/%d0%ba%d0%be%d0%bd%d1%82%d0%b0%d0%ba%d1%82%d0%b8/