BTL – Exilis Elite Радиочестота

Скулптуриращата процедура за тяло BTL Exilis Elite комбинира радиочестота и ултразвук, за да стегне отпуснатата кожа и да премахне целулита и мастните натрупвания.

BTL Exilis Elite е комбинация от ултразвук и монополярна радиочестота за третиране на несъвършенствата по тялото.

Използваният при процедурата апликатор за тяло разполага с изключителна мощност, достигаща в мастната тъкан до дълбочина (2,5 см) и предизвикваща нейното загряване, което води до естествено самоунищожение на мастните клетки. В добавка, Exilis предизвиква ремоделиране на съществуващия колаген и синтезиране на нов. Благодарение на този ефект, освен редукция на обиколката се наблюдава и стягане на кожата. При третиране на тялото продължителността на процедурата и силата на въздействие се определят от дебелината на слоя подкожни мазнини.

Какво може да направи Ексилис Елит за вашето тяло:

 • – намалява обема на мастните отлагания

 • – намалява обиколките на третираните зони

 • – подобрява тургура на кожата

 • – стимулира производството на колаген

 • – стяга кожата

 • – Обработват се отделни зони като: корем, вътрешна и външна част на бедрата, паласки, задна част на бедрата, глутеус, колене, ръце, гръб.

 • – Всяка зона се обработва според нуждите, възможни са два режима на работа – намаляване на обиколките (липолиза) и стягане.

 • – Необходим брой процедури: 6-8.

 • – Интервал на работа между две процедури: 7-10 дни.

http://mhesthetic.com/%d0%ba%d0%be%d0%bd%d1%82%d0%b0%d0%ba%d1%82%d0%b8/
LPG антицелулина терапия
LPG антицелулина терапия

LPG-апаратът KMI1 Cellu M6, е високотехнологичен уред, създаден за оформяне на естетично и стройно тяло. Медицинските изследвания показват, че липомасажът активира мастните клетки и предизвиква липолиза (разграждане на мазнините). Този вид масаж стимулира и стягането на тъканите, разбива мастните натрупвания, изглажда неравностите на кожата и активира кръвната и лимфна циркулация.

Тайната на стройното тяло е в ефекта на LPG-технологията върху ядрото на мастната клетка.

Липомасажът, извършен с апарата KMI1 Cellu M6, води до:

 • – Отслабване: Липолиза на мастните клетки, причиняваща разбиване и освобождаване на мастни киселини, елиминиране на токсините, подобряване на метаболизма на тъканите.

 • – Стягане: Стимулират се фиброобластите и се усилва поддържащата мрежа от колагенови и еластинови нишки, което тонизира, изглажда и стяга кожата.

 • – Оформяне: Разпадане на мастните депа, изглаждане неравностите на кожата.

Честота и брой на процедурите:

Оптимални резултати с апарата KMI1 Cellu M6 се постигат с пакет процедури, в зависимост от степента на целулита. При по-лека форма и локализирани мастни натрупвания се препоръчва пакет от 12 процедури, а при по-тежък целулит -пакети от 15 или 20 процедури.

Честотата на терапевтичните сеанси е 2-3 пъти седмично. Продължителността на една процедура е 40 минути върху цялото тяло, като усещането е много приятно и релаксиращо, без никаква болка. Първите резултати се наблюдават след 6-7-та процедура, когато започва видимо изглаждане на кожата и намаляване на обиколките на бедрата и ханша. Липомасажът се комбинира успешно с мезотерапия на тяло.

STS System

70
минути

Антицелулитна субдермална терапия

STS SYSTEM е високотехнологично оборудване – субдермална терапевтична система, разработена за процедури за тяло и основно за терапия и лечение на целулит, моделиране на тялото, локално отслабване и др.

STS комбинира следните методи:

 • 1. Ултразвук с глава 3 MHz, чрез който се постигат следните терапевтични ефекти: – хиперемия; – увеличава се кръвната циркулация; – увеличаване пропускливостта на клетъчните мембрани; – модификация на колоидалните структури; – механичен микромасаж; – обезболяващо и релаксиращо въздействие върху мускулите; – увеличава се пропускливостта и еластичността на тъканите и се улеснява проникването на лечебни съставки; – произвежда трофично стимулиране, което спомага за регенерация и лечение.

 • 2. Сонойонофореза (ултразвук + галваничен ток) – електрофореза или йонофореза е метод, използващ галваничен ток, за да се въведат лечебни субстанции в тялото, действащи директно върху мастната тъкан.

 • 3. Неинвазивна субдермална терапия – N.I.S.T. (контролирана вакуумна терапия) – техника, която използва метода на всмукване, за да въздейства на ниво “хиподерма” и да упражни масаж и истински лимфен дренаж. Има изключителен диуретичен и ексфолиращ ефект, подобрява се кожната еластичност, отблокират се мастните фоликули и пори, постига се моделиране и стягане на тъканите, ускорява се дренажът на токсините, складирани в засегнатите зони. По отношение на мускулите има обезболяващ и релаксиращ ефект, влияе положително на белези.

 • 4. MFM токове – мезоактивни токове (електропореза за директно вкарване на активни коктейли в клетката) – стимулират микроциркулацията, осъществяват тонизиращ ефект върху мускулите. 5. Фототерапия с червена и оранжева светлина LED (627 nm) – биостимулиращ ефект, който увеличава микроциркулацията и метаболизма на клетките, като има по-голям капацитет на проникване и стимулира производството на колаген.

Modelagge

ТЕРАПИЯ ЗА МОДЕЛИРАНЕ НА ТЯЛОТО

За намаляване на обема на корема, ханш и бедра.

Терапията MODELAGGE третира успешно наслояванията на мазнина и проблемите с целулита, причини за неестетичния вид на женската фигура, които тормозят дамите.

Това е програма за тяло, предназначена за моделиране на формите, за конкретно намаляване в сантиметри, за разграждане на локалните мазнини и за премахване на целулита. Освен това има и мощни детоксикиращи и дренажни свойства.

Разработена е на базата на активни съставки от морски произход, с мощни липоредуциращи и термо-активни свойства. Сред основните активни съставки са екстракт от Fucus Vesikolosus – морско водорасло, екстракт от бръшлян, екстракт от Laminaria, богати на витамини и минерали.

MODELAGGE е съставена от натурални активни съставки от растителен и морски произход, които, комбинирани по подходящ начин стимулират засегнатата от целулит и натрупване на мазнини тъкан.

Modelagge
Перлен масаж
Перлен масаж

ТЕРАПИЯ ЗА МОДЕЛИРАНЕ НА ТЯЛОТО

Терапията се извършва с морски перли за отслабване с пилинг ефект – един продукт, който съчетава две действия – ексфолиация и намаляване на целулита и мастните натрупвания.

Ексфолиацията активира микроциркулацията на кожата и я подготвя за следващия етап – отслабване и намаляване на целулита. Тук активните съставки се освобождават с помощта на дълбок и ободряващ масаж – целенасочени действия в областта на корема, бедрата и задните части. При нужда специалистът допълнително обработва зоната на паласките и ръцете.

Перлите съдържат няколко основни съставки – Комплекс Агрослим, кофеин и ментол. Комплексът Алголслим е ексклузивна патентована съставка, извлечена от кафяви водорасли с липолитични свойства – разгражда мастните клетки и намалява образуването на нови такива. Кофеинът от своя страна стимулира едновременно разграждането на мастните натрупвания и липолизата, забавя складирането на мазнини и отводнява тъканите, ментолът пък тонизира и детоксикира.